Bu yıl, 22-25 Haziran 2023 tarihleri arasında Sabancı Üniversitesi’nde düzenlenecek olan Bilim Akademisi Yapay Öğrenme Yaz Okulu 2023'ü duyurmaktan mutluluk duymaktayız. Bu yaz okulu, Bilim Akademisi şemsiyesi altında, Sabancı Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsü tarafından düzenlenmektedir.

Bu serinin sekizinci yaz okulu "Kuramsaldan Uygulamaya Yapay Öğrenmede Güncel Teknikler" başlığı altında yüz yüze gerçekleştirilecektir.

Yaz okulunun amacı, bu alanlarda araştırma yapmak için gerekli olan temel bilgileri tazelemek, son araştırma gelişmeleri hakkında bilgi vermek, endüstri ile lisansüstü öğrencilerini bir araya getirmek, tez öğrencileri ile alanında uzman olan eğitmenler arasında etkileşimi sağlamaktır. Bu alanlarda araştırmalar yürüten lisansüstü öğrencileri, öğretim üyeleri ve endüstriyel kuruluş ve teknokentlerdeki ilgili kişiler yaz okulunun hedef kitlesini oluşturmaktadır.

Detaylı bilgi ve kayıt için: https://yazokulu.bilimakademisi.org/yapayogrenme/2023/tr/